Session 3-5

Attention, Finding neutral och Point of view

Lektion 3 och 4: 17/5

Lektion 5: 24/5

Träff 2: 30/5 kl 18-21

Din uppgift

Den här omgången kommer du få tre övningar, men ingen anledning till panik och stress. Lektion 3 och 4 kan du lyssna på parallellt med andra övningar under resans gång och är mer reflekterande. Vid lektion 5 börjar vi öva på att kartlägga vårt belief system och skriva om vad vi upplever i tredje person. Jag rekommenderar att du lyssnar på lektion 5 och har börjat skriva när vi ses nästa gång. Då kan vi ta upp eventuella frågor eller motstånd som har dykt upp.

 

Skriv din historia

Extrauppgift. Skriv en kortfattad sammanfattning av var du befinner dig idag och viktiga händelser som har tagit dig dit, från barndomen till nu. Fokusera mer på dina reaktioner och känslor än händelsen i sig. Hur påverkade de dig och dina beslut, hur du såg på dig själv efter det eller vilka känslor du tryckte undan och aldrig bearbetade. Skriv 2-4 sidor ungefär, längden är inte det viktiga. Du får gärna maila den till mig så hjälper det mig att förstå din historia lite bättre, men du behöver inte om du inte vill. Jag vill att du sparar den här berättelsen någonstans så att du kan titta på den om ett år eller tre och se vad som har förändrats i hur du ser på dig själv och din historia.

Vill du ha mer?

I Garys podcast får du massor med bakgrundsinformation och förståelse till vårt belief system och varför vi fungerar som vi gör. Du hittar alla avsnitt samlade här

Skulle jag rekommendera någon som är bra att börja med så är det: What is a belief eller Feeling not good enough. Annars väljer du de titlar som talar till dig.

Inspelning från första träffen

Träff 1 del 1

Träff 1 del 2